Konferenca Kombëtare “Guida Studentore e Punësimit”

Një pasdite e mrekullueshme dhe plot energji, nga secili prej jush, që ishit pjesë dhe besoni në vlerat e UKS-së.

Dje ishte një hap i rëndësishëm për punën tonë dhe sukseset që na presin në të ardhmen.

Faleminderit për mbështetjen e pakushtëzuar KAS dhe ACGG, që bënë të mundur realizimin e projektit tonë, të Guidës Studentore.

Tanimë, tek guidastudentore.com gjeni një hapësirë të re për jetën studentore.

Së bashku në rrugën e bukur universitare dhe sfidat për tregun e punësimit!

If you have not yet decided on Saturday plans, we have the #answer for you. ➡️ Be part of our Online – Discussion on the

Lexo

Këshilla për Menaxhimin e kohës

Menaxhimi efektiv i kohës Tradicionalisht, shumica e njerëzve e gjejnë normën në edukim për të përfshirë leksionet në klasa fizike. Ndërveprimi mësues-nxënës perceptohet si vetëm

Lexo