Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës

FAU

Studimet për arkitekturë për herë të parë filluan në vitin 1969 dhe në 1983 dega e Arkitekturës u bë pjesë e fakultetit të Inxhinierisë së Ndërtimit në kuadër të Universitetit të Tiranës. Në 1993 u krijua Departamenti i Arkitekturës dhe Urbanistikës i cili funksionoi deri në 2013, vit i cili shënoi krijimin e Fakultetit të Arkitekturës dhe Urbanistikës.

Faqja zyrtare e fakultetit: https://fau.edu.al/

Struktura e brendshme organizative

Dekani i Fakultetit të Arkitekturës dhe Urbanistikës: Prof. Asoc. Armand Vokshi
Zv. Dekan: Dr. Loreta Çapeli
Zv. Dekan: MSc. Ani Panariti

Fakultetii i Arkitekturës dhe Urbanistikës ka këto Departamente

Departamentet e Fakultetit të Arkitekturës dhe Urbanistikës

Programet e studimit

Nr.Programi i studimitLloji i diplomës
1.Arkitekturë Interieri dhe DizajnBachelor
2.Arkitekturë profil ArkitektMaster i shkencave në Arkitekturë, profili Arkitekt
3.Arkitekturë profil UrbanistMaster i shkencave në Arkitekturë, profili Urbanist
4.Restaurim i Monumenteve të KulturësMaster profesional
5.ArkitekturëDoktoraturë (PHD)
6.UrbanistikëDoktoraturë (PHD)

Na gjeni: