Tag: organizimi i dites

Si të organizojmë ditën për studim

Të jesh i përqëndruar në mësime Përgatit një kalendar pune/studimi!Mbaj parasysh datat e provimeve dhe sa nevojë ke për të mësuar apo përsëritur çdo lëndë.